IsoPrime CFM® 2000g firmy Amix Nutrition cechuje świetna rozpuszczalność, niska zawartość cukru I tłuszczu I największa zawartość białka aż 90% na całe opakowanie! Dostępnych jest 16 smaków, gdzie każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie.
Odżywka białkowa AMIX zawiera pełny aminogram. Produkowany jest poprzez mikro filtrację przepływu krzyżowego (CFM), dzięki któremu wchłanialność produktu do mięśni wynosi jedyne 20min.
Amix Iso Prime CFM 2000g. cechy:
delikatny i kremowy smak, idealna rozpuszczalność, 16 SMAKÓW!
90% zawartość białka na 100g. produktu
natychmiastowa absorbcja do mięśni, brak problemów żołądkowo-trawiennych
najlepszy jakościowo surowiec – izolat białka z certyfikatem CFM.
ponad 2000 sprzedanych sztuk w 2018r.
Opis
Białko idealne – Iso Prime CFM® AMIX
Mikro-fitlracja w przepływie krzyżowym CFM® to bezsprzecznie najlepsza na tą chwilę metoda uzyskiwania białka serwatkowego. Cały proces prowadzony jest w niskiej temperaturze, dzięki temu zabiegowi białko nie ulega denaturacji, co ma miejsce w przypadku uzyskiwania większości standardowych izolatów dostępnych na rynku. Dodatkowo dochodzi brak zanieczyszczeń, śladowa ilość tłuszczu i laktozy. Produkty CFM® cechuję bardzo wysoka zawartość aminokwasów, zarówno BCAA jak i EAA.
Z uwagi na jakość produktu jakim jest CFM® coraz częściej można natknąć się na oznaczenia w ten sposób białek różnych konkurencyjnych firm. Należy jednak pamiętać, że jedyny i prawdziwy izolat białka serwatkowego CFM® oznaczony jest logiem Glanbia® i znakiem towarowym CFM®. Tylko taki produkt może zagwarantować 100% jakości produktu uzyskanego innowacyjną, opatentowaną technologią, taką jakość zapewnia firma AMIX Nutrition oraz jej IsoPrime CFM® i wiele innych produktów.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.