Opis
Białko idealne – Iso Prime CFM® AMIX
Mikro-fitlracja w przepływie krzyżowym CFM® to bezsprzecznie najlepsza na tą chwilę metoda uzyskiwania białka serwatkowego. Cały proces prowadzony jest w niskiej temperaturze, dzięki temu zabiegowi białko nie ulega denaturacji, co ma miejsce w przypadku uzyskiwania większości standardowych izolatów dostępnych na rynku. Dodatkowo dochodzi brak zanieczyszczeń, śladowa ilość tłuszczu i laktozy. Produkty CFM® cechuję bardzo wysoka zawartość aminokwasów, zarówno BCAA jak i EAA.
Z uwagi na jakość produktu jakim jest CFM® coraz częściej można natknąć się na oznaczenia w ten
sposób białek różnych konkurencyjnych firm. Należy jednak pamiętać, że jedyny i prawdziwy izolat białka serwatkowego CFM® oznaczony jest logiem Glanbia® i znakiem towarowym CFM®. Tylko taki produkt może zagwarantować 100% jakości produktu uzyskanego innowacyjną, opatentowaną technologią, taką jakość zapewnia firma AMIX Nutrition oraz jej IsoPrime CFM® i wiele innych produktów.